Budapest I. kerületében, a Budai Vár aljában lévő utcában eladó egy 29 nm-es földszinti garzon.

Hunfalvy utca I. kerület Budapest Vár alja.
59,000,000 Ft

Tulajdonságok

  • Jó állapotú
  • Kerti sütő

Részletek

Budapest I. kerületében, a Budai Vár aljában lévő utcában eladó egy 29 nm-es földszinti garzon. A társasházban 6 lakás található. A fürdőszoba 2 éve lett felújítva. A lakás parkettája felcsiszolva, falai frissen festve, fűtése gázkonvektoros. Az utca zsákutca, így minimális a gépjármű forgalom.
A környék kifejezetten keresett és értékálló. A lakások könnyen kiadhatóak, így befektetésnek is tökéletes. A lakástól 10 percre található a Széll Kálmán tér, a Batthyány tér valamint a Déli pályaudvar. Közelben a 16-os busz, és a 2-es metró.
Az ingatlant akár 30 napon belül is birtokba lehet venni.

In the street at the bottom of Buda Castle (District 1, Budapest), a 29 square meter ground floor flatlet with garden-access is for SALE. The apartment building has 6 flats. The bathroom was renovated 2 years ago. The parquet flooring is polished, the walls are recently painted and the heating is gas convector. The street is a dead end, so there is minimal traffic.
The area is highly desired and a great value for money. The flats are easy to rent out, which makes it a perfect investment. Széll Kálmán Square, Batthyány Square and Déli Railway Station are 10 minutes away. Bus No. 16 and underground No. 2 are nearby.
The property can be occupied within 30 days.

Hasznosnak találta? Ossza meg Facebook vagy LinkedIn oldalán!

Alaprajz

Alaprajz.jpg

  • ID: 5020
  • Views: 243